Jucarii pentru copii iarnaIn timpul sezonului de iarna, joaca copiilor afara este intrucatva limitata date fiind temperaturile scazute de afara . Copiii nu se mai pot juca folosind jucariile  de exterior cu care ei se joaca de obicei, find nevoie de jucarii special create pentru acest sezon . Cu aceste jucarii copii se pot juca in zapada, o pot modela si pot creea diferite forme  sau le pot folosi ca mijoc de a aluneca pe ea (saniute, bob-uri, si altele ) . Astfel copiii se pot  simti bine afara si in timpul iernii miscarea si aerul curat fiind recomandat pentru cei mici .

Joaca cu zapada a copiilor este  un prilej foarte bun pentru ei de a-si dezvolta creativitatea construind diferite forme din zapada, de a-si face noi prieteni si de  a-si consuma energia . Pentru parinti aceasta este o ocazie extraordinara de a-si petrece timpul cu copii, a a construi impreuna cu ei oameni de zapada si de a-si intari legaturile afective cu cei mici .

Totusi trebuie luate in considerare cateva lucruri in legatura cu jocul copiilor afara ; ei trebuie sa fie supravegheati tot timpul de catre cei mari pentru ca dat fiind specificul acestui anotimp sunt o gramada de pericole pentru cei mici : sa alunece pe gheata si sa se loveasca, sa fie loviti cu bulgarii in zone sensibile si multe altele . Deasemenea, trebuie limitata perioada in care cei mici stau afara in special daca sunt temperaturi scazute existand riscul de degerare sau aparitia unor probleme respiratorii .

Sorry, comments for this entry are closed at this time.