Cumpararea unui cadou pentru prima aniversare a micutului nostru este pe cat de dificila pe atat de placuta . Iti vom sugera in continuare cateva sfaturi pentru cumpararea cadoului perfect pentru copilul tau :
Tineti minte ca bebelusii de un an trec repede de la jucarie la jucarie si le acorda prea putina atentie . Deci cateva jucarii sunt in general de ajuns pentru cei mai multi copii . E recomandat sa alegeti cu grija si sa cumparati cateva jucarii de calitate si nu o gramada de plasticuri ieftine care nu vor rezista “explorarilor ” celor mici .
Pe parcursul anului urmator, micutul tau va invata sa umble (daca nu a invatat deja), va incepe sa vorbeasca si inevitabil va incepe sa se catere, sa sara si sa strice . De aceea ar trebui sa te gandesti la jucarii care vor creste odata cu copilul tau . Sunt recomandate jucariile care ajuta la dezvoltarea de aptitudini multiple . Jucariile trebuie sa fie atat educative cat si distractive pentru cei mici altfel risca sa fie uitate intr-ul colt .
Va recomandam cateva din tipurile de jucarii care ar constitui un cadou poritvit pentru aniversarea de un an a copilului tau :
- Cuburi mari de construit si de sortat rezistente si in culori vii
- Jucarii cu diverse forme de sortat
- Balansoare fie clasice fie sub forma unor animalute
- Puzzle din burete cu conditia sa fie mari si in culori vii
- Masinute sau alte vehicole mari rezistente si preferabil cu roti

In incheiere va reamintim ca la cumpararea jucariilor sa va asigurati citind eticheta, ca jucatiile pe care la cumparati sunt potrivite varstei copiluli . De asemenea sa va asigurati ca nu exista parti mici detasabile care ar putea prezenta un pericol de innecare .

Sorry, comments for this entry are closed at this time.