Faptul ca japonezii sunt un popr foarte inventivi este cunoscut de mult, dar unele din jucariile create de catre ei sunt de-a dreptul ciudate, ca sa nu spunem altceva . Iata unele dintre cele mai bizare :

Robotul Isus  – Suntem  obisnuiti ca japonezii sa fie inaintea noastra cu tehnologia, dar chiar un  robot Isus ?! . Trebuie apreciat ca pe cutia acestei jucarii producatorii au pus o poza care ne sugereaza ca prezenta acestui robot ne va ajuta la agatat gagici .

Figurine ciudate – Partea de sus a acestor figurine te fac asa crezi ca ai de-a face cu niste domnisoare dragute, dar partea lor de jos mai degraba te duce cu gandul la un avion F15

Papusa ce poate fi rasa – Se pare ca in Japonia exista  dorinta din partea parintilo sa-i invete pe cei mici sa foloseasca lama de ras pentru a scapa de parul nedorit din anumite parti ale corpului . Din pacate la aceasta papusa parul odata ras nu mai creste la loc .

Pistolul care trage cu ursuleti  – da, e chiar un pistol care trage cu ursuleti de plus . In ce scop ? Ma depaseste .

Pestisorul  care te invata cum sa cureti un peste . Inainte de acesta jucarie pentru copii de trei anisor curatarea si prepararea unui peste era un adevarat chin . Acum nu mai este !

Sorry, comments for this entry are closed at this time.