Rapunzel este personajul principal al filmului de desene  animate produs de Disney : Tangled . Ea este a zecea printesa Disney vocea ei  fiind cea a actritei Mandy Moore .

Rapunzel nu este o printesa tipica Disney, ea iesind in evidenta  prin parul ei deosebit .  De o lungime impresionanta (21 metri lasat liber si 3 metri strans)  blond si stralucitor, parul printesei Rapunzel  ii ofera acesteia o aura stralucitoare  si majestuoasa . Pentru acest par s-a creat un program software special data  fiind lungimea si complexitatea simularii (peste 100000 de fire de par) .

Pe  langa aceasta caracteristica, printesa mai poseda si unele abilitati miraculoase  ( poate  vindeca si chiar intineri ) cand canta un  cantecel special .

Acest film a fost un success atat de casa cat si din  punct de vedere al criticilor care au avut numai pareri bune despre el .  Deasemena papusile si jucariile cu Rapunzel  sunt la mare cautare de cei mici .

In ianuarie 2012 este programat sa apara un mini-sequel  la acest film . In acest sequel veti putea urmari intamplarile prin care trece
Rapunzel si Eugene\Flynn dupa intalnirea cu parintii sai .

Nu va spunem mai multe ci va lasam bucuria de a descoperi  dvs ce se va intampla mai departe .

Sorry, comments for this entry are closed at this time.